Rólunk

 Üdvözöljük!

 

A Vilex-94 Kft. 1994 óta a Bihari kistérség dinamikusan fejlődő vállalkozása.

 

Korszerű műhelycsarnokunk Berettyóújfalu ipari parkjában található. Műhelyünkben modern munkavédelmi és gyártástechnológiai berendezések segítik a hatékony és minőségi munkavégzést.

 

Cégünk alkalmazotti közössége nagy gyakorlattal rendelkezik. A közel 20 éves szakmai tapasztalatra alapozva a legmagasabb elvárásoknak eleget téve teljesítjük partnereink megrendeléseit.

 

2000 óta integrált minőségirányítási és környezetvédelmi rendszerek keretein belül dolgozunk, melyet a Qual Cert Kft. tanúsít.

 

Vállalatunk szolgáltatásairól és az általunk gyártott termékről készült folyamatosan bővülő listák a teljesség igénye nélkül megtalálhatók oldalunkon a "TERMÉKEK" ,  "SZOLGÁLTATÁSOK" illetve "REFERENCIÁK" menüpontok alatt. Ezeken felül minden egyedi, a listában nem szereplő megrendelést teljesítünk.

 

Egyedi megrendelésre készített termékeink árai az alapanyag és az energia árainak  függvényében változhatnak, ezért ezen termékeinkre minden esetben egyedi árat adunk. Árajánlatkéréshez keresse munkatársainkat az "ELÉRHETŐSÉGEK" menüpontban felsorolt elérhetőségeken.

 

MSZ EN ISO 14001/2015